Diensten

Ik kan je helpen met

Zorg

Verpleegkundige met ervaring in vele facetten van de medische en alternatieve zorg. De kunst om met kennis en kunde goede zorg te verlenen. Zorg gaat over verbinding en respect, kijken en luisteren. 

De mens eigen autonomie laten houden en alle mogelijkheden benutten. Protocol waar gewenst en ook daar van afwijken waar niet gewenst. Samen werken met hoofd en hart.

Zorg

Sjamanisme

Sjamanistisch werken met de ceremonie van de despacho. Een offer aan de aarde en je verlangens toevertrouwen aan iets groters. Een transformatie in de tijd. Rituelen geven betekenis aan de overgangen die belangrijk zijn in ons leven. 

Dieper onder de oppervlakte komen. Initiaties  als toegangspoorten naar een nieuwe fase. Meer weten over leven en dood. Het hogere, het universum, de verbindingen tussen aarde en kosmos. Zuivere kennis en zuiver weten.

Tao

Vallei-orgasme, jezelf  beminnen. Je eigen seksualiteit mogen ontdekken. Zacht en vol aandacht.

Innerlijke kracht ontdekken door met een bijzondere glimlach in je lijf te bewegen. Een innerlijk landschap ontdekken.

Weerstand ervaren  en met liefdevolle gedachten je oordeel zien. Subtiele oefeningen en geluiden leren. 

Met de vrij gekomen seksuele energie in je lijf werken en je eigen medicijn kunnen maken. Transformeren. Energie creëren en je gezond voelen. De ervaringen van meer wijsheid en een vreugdevoller leven.  Tot op hoge leeftijd gezondheid ervaren.

Wil je meer informatie?

Neem contact op

Wil je vrijblijvend even sparren of wil je graag de ontdekken of dit iets voor jou is? 
Neem dan gerust contact met mij op!