Transformatie seksualiteit, (vallei-orgasme)

TAO

Wat is het en wat doet het, waarom je seksuele energie transformeren?

Ons lichaam blijkt veel belangrijker dan wij denken. Niet de buitenkant, maar de binnen kant. In onze cultuur heeft de buitenkant veel meer waarde dan naar binnen bewegen. We willen er mooi uit zien en ‘gespierd’ zijn. Dat is onze norm van schoonheid.

Veelal vergeten we dat wat gebeurt in ons lijf evenzo of zelfs belangrijker is. Door de energie die we wel of niet bewegen door ons lijf worden we energieker of vermoeider. Bij het trainen van spieren wordt de buitenkant stevig en voller. Voor de binnenkant heeft dat als gevolg dat daar ook verstrakking plaats vindt, de bindweefsels gaan zo vast zitten dat de toxische stoffen ook vast gaan zitten. Mede hierdoor leidt dat vaak tot verstijving van gewrichten en verslapping van gewrichtsbanden. Overgangsklachten en wat wij noemen ouderdomsverschijnselen. Velen menen dat het ‘erbij’ hoort als we ouder worden.

Door meer energie door je lichaam te bewegen en oefeningen te doen die de bindweefsels los maken en de lymfebanen goed laten doorstromen zul je ervaren dat je energieker en fitter wordt. Zonder extreme inspanning. Je lichaam ervaart een goede doorstroming waardoor je gezond blijft tot op zeer hoge leeftijd.

Dit is seksuele energie. Bij alles wat we doen creëren we seksuele energie. Een eenvoudige wijze om deze energie te verzamelen is zelf beminning. Hiermee kun je met een simpele techniek gemakkelijk energie door je lichaam transformeren. Je zet je immuunsysteem in een hogere stand en je lichaam gaat als vanzelf de beperkingen opzoeken en helen. Dat noemt men ‘medicijn’ maken. Medicijn voor je zelf, om heel gezond te worden. En daarna, als je lijf gezond is werkt het door om ook meer inzicht te creëren en je gemakkelijk wijs te laten handelen.
Een fantastische magische wijze om vreugdevoller te leven.


Door Transformatie Seksualiteit gezond heel oud worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.